Jäsentilaisuudet ja tapahtumakalenteri 2017

Kuukausitapaamisten ja muistiryhmän ajankohtaisista ohjelmista ilmoitetaan tarkemmin Alasatakunta-lehdessä "Yhdistykset ja Seurat" palstalla. Seuratkaa myös sähköpostejanne ja yhdistyksen kotisivuja.

Syyskuu

to 14.09.  Muistiryhmä kokoontuu ilmoituksen mukaan Tupalan Hovissa klo 13

to 28.09. Kuukausitapaaminen Tupalan Hovissa. Lounas klo 13, kokous 14. Säkylän VPK:n edustaja kertoo Satakunnan Pelastustoimen tehtävistä ja vetää alkusammutusharjoituksen.

Lokakuu

Muistiryhmä kokoontuu ilmoituksen mukaan Tupalan Hovissa klo 13

to 05.10. Ulkoilupäivä Vampulan ulkoilumajalla. Tapahtuma yhteistyössä Ikääntyvien neuvoston kanssa. Seuratkaa ilmoituksia Alasatakunnassa ja sähköpostejanne.

ti 10.10. Pirkanmaan, Satakunnan ja Varsinais-Suomen senioripiirien yhteinen Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhla Turun Messukeskuksessa. Ohjelma tästä.

26.10. Kuukausitapaaminen Tupalan Hovissa, lounas klo 13, kokous 14. Esitelmä Säkylä-seuran historiikki-hankkeesta projektivetäjänä Mari Immonen. Tilaisuus jatkuu sääntömääräisenä syyskokouksena.  Merkkipäivä muistamiset ja kakkukahvit.

Marraskuu

Muistiryhmä kokoontuu ilmoituksen mukaan Tupalan Hovissa, lounas klo 13 .

pe 03.11. Porin teattterissa"Harmony Sisters"  musiikkinäytelmä Valtosen sisaruksista. Ilmoitautuminen matkavstaavalle 03.10. mennessä.

ti 14.11. Piirin syyskokous Euran pirtillä. Ohjelma tästä.

to 23.11. Turun teatterissa "Seitsemän veljestä" teatteriesitys.Yhteishanke eläkeläisyhdistysten kanssa. Ilmoittautuminen matkavastaavalle 20.10.mennessä. Matkajärjestelystä, maksamisesta ym ilmoitetaan Alasatakunnassa ja sähköpostein.

to 30.11 .klo 14 Joulujuhla Huovinrinteen upseerikerholla. Tilaisuudesta tiedotetaan.

Joulukuu

Joulunaikaan lomaillaan ja jos ohjelmaa löytyy. Ilmoitellaan